Still getting 404 error with 1.2.2 version

Support for the WordPress Calendar plugin
rbs
Posts: 3
Joined: Sun Aug 09, 2009 6:31 pm

Still getting 404 error with 1.2.2 version

Unread post by rbs » Sun Aug 09, 2009 6:36 pm

Sorry--not too tech savvy, here, but using WordPress 2.8.3 and the latest 1.2.2 Calendar and still getting a 404 error. Is there anything I can do? Thanks for your help!

User avatar
Kieran
Posts: 2067
Joined: Sat May 26, 2007 1:55 pm
Location: London
Contact:

Re: Still getting 404 error with 1.2.2 version

Unread post by Kieran » Sun Aug 09, 2009 6:37 pm

How are you displaying your calendar? Have you used {CALENDAR} in a page?

rbs
Posts: 3
Joined: Sun Aug 09, 2009 6:31 pm

Re: Still getting 404 error with 1.2.2 version

Unread post by rbs » Sun Aug 09, 2009 6:58 pm

I added a new page and typed in {CALENDAR}. I can see it when I preview and I can even manage/add events, but when I try to click on the link from my home page, I get the 404.

User avatar
Kieran
Posts: 2067
Joined: Sat May 26, 2007 1:55 pm
Location: London
Contact:

Re: Still getting 404 error with 1.2.2 version

Unread post by Kieran » Mon Aug 10, 2009 6:01 pm

Can you please provide a link to your site; sounds to me like this is a problem with your permalinks rather than Calendar - previews don't use permalinks but proper pages do.

rbs
Posts: 3
Joined: Sun Aug 09, 2009 6:31 pm

Re: Still getting 404 error with 1.2.2 version

Unread post by rbs » Wed Aug 12, 2009 9:11 pm

Played around with it and put it on the main page instead of under a parent page. Don't know if that was the reason, but it seems to be working properly now. Thank you for your offer to look at my site.

Post Reply